Recreatiespelers

OSB organiseert gedurende het jaar diverse toernooien voor haar leden. Hieronder volgt een overzicht van de toernooien.  

 

Vrijwilligerstoernooi

Verslag vrijwilligerstoernooi 11-06-2022:
Het vrijwilligerstoernooi vond plaats op een heel mooie zonnige dag, echt een geschenk zeker als je het vergelijkt met de regenachtige Pinksterdagen. Voor dit toernooi hebben zich 26 boulers aangemeld en ook zoveel deelnemers voor de BBQ na afloop van het toernooi.

Thijs Rietveld, die vanwege mindere gezondheid niet vaak meer komt spelen, is uitgenodigd om aan dit toernooi mee te doen. Tevens is Jan Baanen van Bon Bon catering & events uitgenodigd, Jan is de zwager van Thijs en hoort echt bij de familie en is tevens sponsor van onze club.

Om 11.00 uur ging, na een korte toespraak van onze nieuwe voorzitter: John van Houten, de eerste van de vier partijen van start. Thijs werd bijgestaan door Lenie en nam na deze partij, een ronde pauze om weer krachten op te doen voor de derde ronde.

Om 12.00 uur was de eerste ronde gespeeld en werden de spelers door onze keukenbrigade, bestaande uit Jan, Ton en Peter, voorzien van een hapje en een drankje.

Om 13.30 uur was de tweede partij gespeeld en kregen onze mensen in de keuken het echt druk en was het heel gezellig op ons ruime terras.

Om 14.00 uur ging iedereen weer de baan op voor de derde partij, deze ronde is voor de spelers met twee gewonnen partijen van groot belang omdat er bij drie gewonnen partijen een kans bestaat om in de prijzen te vallen.

Het team Thijs-Lenie/Hans van Ewijk heeft wel weer gewonnen van team Lex/Ton.

De sfeer was prima en we namen ruim de tijd voordat we aan de vierde en laatste partij gingen beginnen. We zagen dat de slager zijn bestelling kwam brengen en verheugden ons al op de BBQ. 

De resultaten van de gespeelde partijen werden door Ton Remmerswaal handmatig verwerkt i.v.m. een fout in de programmatuur van de NJBB. Wel jammer!

Na enig rekenwerk had Ton toch de uitslagen, maar voordat we aan de prijsuitreiking van het boulen  begonnen werd eerst Thijs in het zonnetje gezet. Thijs ontving een mooie fotocollage op canvas, omdat hij zich als vrijwilliger jarenlang verdienstelijk had gemaakt voor onze vereniging, op Thijs kon je altijd rekenen. Thijs was ontroerd en dankbaar.

Dan de uitslag van dit toernooi:

1e prijs: Frans van Zuijlen met 4 gewonnen partijen en een saldo van + 16

2e prijs: Mirjam van Houten met 3 gewonnen partijen en een saldo van + 19

3e prijs: Willem den Besten met 3 gewonnen partijen en een saldo van + 16 (op onderling resultaat)

4e prijs: Wim van Egmond met 3 gewonnen partijen en een saldo van + 16 (op onderling resultaat)

5e prijs: Ton met 3 gewonnen partijen en een saldo van + 15

6e prijs: Hans van Ewijk met 3 gewonnen partijen en een saldo van + 14

7e prijs:  Wil Jansen met 3 gewonnen partijen en een saldo van + 13             

De poedelprijs ging naar Ton Remmerswaal, zat waarschijnlijk te veel te rekenen aan de uitslagen.

Na afloop van de prijsuitreiking kwamen er al heerlijke geuren in onze neuzen van de BBQ. John en Ton waren de mensen achter de BBQ en eenieder liet zich ook de heerlijk salades, gemaakt door Lenie en Annette Jacobi smaken.

Na afloop deden we nog een kopje koffie en ging eenieder voldaan huiswaarts. Het was een fantastische dag, voor en door spelers en vrijwilligers!

 

Euro toernooi
Op elke 1e donderdag van de maand wordt er een Euro toernooi gehouden voor leden. Entree 1 euro, 18.30-18.50 aanwezig, 19.00 aanvang.
Wedstrijdleiding Lex de Vries 0613559008. 19.00 aanvang.

Uitslag Eurotoernooi 05-05-2022:
1e prijs Henny van Dommelen (13-1, 13-3, 13-2 / 3 punten, saldo 33), 2e prijs Jochem de Haas (13-4, 13-3, 13-0 / 3 punten, saldo 32), 3e prijs Willem den Besten (13-4, 13-6, 13-2 / 3 punten, saldo 27).

 

Jubileum toernooi
Ter ere van de 20e verjaardag van OSB is er voor de leden een jubileum toernooi georganiseerd. 

Uitslag Jubileum toernooi 16-04-2022 :  
1e prijs Nico Marten, 2e prijs Gineke v Dommelen en 3e prijs Ben Hendriks. Tussen de 4e en de 36e plek was er tot hilariteit van iedereen voor die winnaars ook een prijs.

 

Mossel toernooi

Sinterklaas toernooi

Kerst toernooi

Snert toernooi

Voorjaarstoernooi

IJsheiligen toernooi

Jubileum toernooi