Clubkampioenschappen

Clubkampioenschappen 2023

Triplet
Het clubkampioenschap Tripletten is dit jaar gespeeld op 9 september.
Twee teams namen het tegen elkaar op in een ‘best of three’.
Team Ronald van Boven, Bob Nijssen en Hans Mooren maakte vooral in het begin een sterke indruk. Daar had de ploeg van Wim Groeneveld, Hans van Eewijk en Willem den Besten het zeker erg moeilijk mee. Na een 3-2 en 6-5 voorsprong zakte men echter even in en gelijk greep Wim Groeneveld de kans om zeer sterke boules neer te leggen. Solide verdedigden Hans en Willem die posities en kon men de eerste winst met 13-8 binnen halen.
In het begin van de volgende partij leek het er op dat er misschien wel een beslissende derde partij nodig zou zijn, maar wederom werd deze partij succesvol afgesloten door team Wim Groeneveld, Hans van Eewijk en Willem den Besten. Deze partij werd met 13-5 bezegeld en zijn de Tripletkampioenen van 2023 bekend! De kampioenen van 2023 konden met de wisselbeker op de foto. Voor alle andere teams geldt natuurlijk dat er in 2024 een nieuwe kans op de titel komt.

Voor foto's klik hier.

Tete A Tete
Op zaterdag 24 juni is het clubkampioenschap Tete a Tete gehouden. De weersomstandigheden waren erg goed voor mensen die van veel zon en hoge temperatuur houden. Er waren 12 deelnemers  en er werd gespeeld in 2 poules van 6 spelers. Iedereen speelde in de voorronde 3 partijen en de 2 beste spelers van elke poule gingen door voor de 1e tot en met de 4e plaats door een kruisfinale en een finale te spelen.
Dit waren: Wim Groeneveld tegen Hans van Ewijk
                     Hans Mooren tegen Lex de Vries
In de finale streden Hans van Ewijk en Lex de Vries tegen elkaar met als uiteindelijke winnaar Lex de Vries

De uitslag: 
1. Lex de Vries
2. 
Hans van Ewijk
3. 
Hans Mooren
4. Wim Groeneveld
5. Willem den Besten
6. Anita Dikmans
7. Jochem de Haas
8. Ronald van Boven
9. Henny van Dommelen
10. Ab Wassing
11. Gerard Lens
12. Gre Maas
 

Voor foto's klik hier.

 

Doublet
De clubkampioenschappen 2023 zijn van start gegaan met het onderdeel Doubletten. Leden hebben zich de afgelopen weken op kunnen geven en de teams (bestaande uit twee personen) waren gevormd. In totaal hebben zich twaalf teams opgegeven. Het was een heerlijke dag voor zowel het spel als het terras. 

De uitslag:
1. Willem en Jochem
2. Ton en Wim G.
3. Gerard en Ronald
4. Ingrid en Ans
5. Nico en Hans V.
6. Thom en Hans M.
7. Gre en Harry
8. Lex en Wijchert
9. Lenie en Chris
10. Ton R. en Ab
11. Siem en Aad
12. Eric en Anita

Voor foto's klik hier.